Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 105

Manueli mendon se Adriana po e tradhton dhe një telefonatë në celular konfirmon dyshimet e tij. Hoze Primitivo mendon se ka ardhur momenti t’i thotë të vërtetën Bravove dhe u shkruan një letër. Enrike i ofron Hoze Bravos një jetë të re, por paratë që i jep nuk mjaftojnë për t’u zhdukur. Sara viziton Lilin për të tentuar të pajtohet me të, por ajo e refuzon. Adonisi përfiton nga posti i tij i ri për t’i kërcënuar të gjithë.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë