Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 114

Valentina u kërkon të bijave ta dëgjojnë Enriken sepse do vetëm t’i mbrojë nga ortakët e rrezikshëm të Hozesë. Enrike menaxhon situatën me zgjuarsi para Robertës dhe Adrianës, duke u thënë se mund të humbin fëmijët nëse i akuzojnë si bashkëpunëtore të të atit. Leonardo i tregon Samuelit, Herardos dhe Fernandos se është polic dhe po heton Enriken për përfshirjen e tij në krimin e organizuar, por u duhet ndihma e tyre për të mbrojtur Valentinën dhe të bijat.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë