Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 116

Pasi takon nipërit, Hoze i lutet Valentinës të kalojë pak ditë me ta, ndërkohë Enrike planifikon me Hairon zhdukjen e “mikut të tij” dhe të marrë kontrollin e klubit për biznesin e tij me Olverat. Leonardo e ndien se Valentina me të bijat janë në rrezik në dorën e avokatit të djallit, që pret të marrë kontrollin e klubit pa e kuptuar fare Bravot. Kandido mbron Renenë nga Adonis që i gjuan para Tanias dhe Lilit.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë