Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 117

Hoze i propozon Kandidos të largohen të dy dhe të nisin një jetë të re. Karmen dhe Rene flasin për fatkeqësitë e tyre në familje, por Lili bëhet xheloze kur i sheh bashkë. Fernando shkon te Roksana kur mëson se jeta e të birit është në rrezik . Valentina flet me Leonardon pasi ndihet konfuze dhe e përdorur nga Enrike sepse nuk e do.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë