Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 118

Valentina befasohet nga sjellja e dhunshme e Enrikes kur e qorton pse bisedoi me Leonardon. Ky i fundit, me ndihmën e Fernandos, Herardos dhe Samuelit hyn në klub me agjentët për të instaluar kamerat, por duhet të shpërqendrojë Adonisin që e ruan. Fernando shkon te Roksana kur mëson se jeta e të birit është në rrezik .

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë