Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 120

Karmeni bëhet agresive me të atin në drekën familjare, por njofton Leonardon për gjithçka që po ndodh. Hairo pret telefonatën e xhaxhait të tij për ta dorëzuar Hozenë tek Olverat, por Kandido e ndien se miku I tij është në rrezik dhe I jep një armë. Adriana ndihet në faj kur sheh të birin të mërzitur, pasi mendon se i mungon I ati.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë