Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 121

Adriana përpiqet të flasë me të biri, por i vogli ka frikë se mos Enrike e lëndon. Evanhelina kupton se Kandido hesht për ato që di nga frika. Teodoro bisedon me Leonardon për ekstradimin e mundshëm të Olverës në Shtetet e Bashkuara. Enrike kontrollon dëshminë e Valentinës rreth arratisë së Hozesë dhe Teodoros.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë