Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 123

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë të bashkëshortit të saj nga goja e Hoze Manuelit. Enrike dëgjon për raportin e mbylljes së klubit të Bravove, por s’e imagjinon se Herardoja ka një plan për të vërtetuar korrupsionin. Valentina do t’i lutet Leonardos që të mbrojë familjen e saj. Roksana drogon Fernandon. Rene arrin t’i afrohet Lordesit duke e çuar drejt kurthit që ka përgatitur.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë