Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 124

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron Eriken që të ndërhyjë. Valentina i rrëfen Robertës kush është Leonardoja në të vërtetë. Enrike kërcënon Valentinën se do t’i futë të bijat në burg për trafik droge. Tania nuk do të pranojë shantazhin e Roksanës për të kontrolluar Fernandon.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë