Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 130

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i fundit do të mbetet i plagosur. Herardo ka nisur një punë të re dhe kjo duket se i pëlqen Adrianës, e cila vazhdon ndien për të. Fernandoja i propozon për martesë Robertës. Leonardoja dhe Valentina e kremtojnë dashurinë e tyre me një ceremoni të thjeshtë martesore.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë