Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 99

Leonardo shpëton Huanin nga Epifanio, por polici kurajoz mbetet i plagosur, ndërsa krimineli në gjendje kome. Po atë natë, Valentina dhe Enrike, secili më vete bëjnë festën e beqarisë. Në vilën e Enrikes do të shkojë edhe Hozeja për t’i kërkuar ndihmë mikut të tij. Sara, shumë krenare për Samuelin, blen një apartament për Lilin, ashtu si i kërkoi Samueli, ndërkohë që pret që e bija ta falë.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë