Valentina i shpjegon të bijave se i ati është shtirur ...më shumë

Adriana mendon se ka dështuar si grua, si bashkëshorte dhe ...më shumë

Enrike duket i irrituar natën e parë të martesës me ...më shumë

Enrike merr një mesazh nga Hozeja teksa është duke pritur ...më shumë

Enrike merr një mesazh nga Hozeja teksa është duke pritur ...më shumë

Hoze Bravo dyshon se Enrike do ta mbajë fjalën, ndaj ...më shumë

Manueli mendon se Adriana po e tradhton dhe një telefonatë ...më shumë

Leonardo merr në pyetje një të ndaluar nga Huani dhe ...më shumë

Samueli dhe Adonisi shkojnë në një festë private, por situate ...më shumë

Roberta, Karmen dhe Adriana refuzojnë ofertën e Enrikes për të ...më shumë

Hoze Bravo dëgjon një bisedë mes Enrikes dhe Valentinës, ku ...më shumë

Karmen i bën të ditur Leonardos se nuk do arrijë ...më shumë

Leonardo shpëton Huanin nga Epifanio, por polici kurajoz mbetet i ...më shumë

Valentina shkon në shtëpinë e Migelinës për të zbuluar nëse ...më shumë

Karmeni i thotë Enrikes se e ëma është penduar për ...më shumë

Kur Leonardoja i afrohet Valentinës që të përshëndetet me të, ...më shumë

E ëma e Valentinës i kërkon Leonardos të gjejë provat ...më shumë

Falë Migelinës, Leonardoja mëson se Ingridin e ka kontraktuar Enrike ...më shumë

Ndërkohë që Leonardoja mbledh prova për të demaskuar Enriken, Valentina ...më shumë

Hozeja arrin t’ia mbathë me ndihmën e Kandidos. Migelina do ...më shumë