Samueli këshillon Fernandon të veprojë me inteligjencë kur merr vesh ...më shumë

Valentina bëhet pre e rrjetit të intrigave të Enrikes duke ...më shumë

Valentina i kërkon Karmenit të harrojë Leonardon, por ajo i ...më shumë

Migelina demaskohet si bashkëpunëtore e Hozesë përpara Leonardos pasi ka ...më shumë

Karmeni do të përballet me njerkun e saj të ardhshëm ...më shumë

Tanimë që Valentina ka marrë vesh të vërtetën, Leonardo do ...më shumë

Enrike tanimë ka gjithçka në favor dhe akuzon Leonardon se ...më shumë

Anibali i ofron Adonisit një shumë të majme vetëm që ...më shumë

Valentina dhe Leonardo më në fund tregojnë dashurinë e tyre ...më shumë

Karmeni e shtyn drejt kësaj martese të nxituar me shpresën ...më shumë

Valentina përpiqet të bindë Karmenin se ajo nuk është rivalja ...më shumë

Falë Sonias, Leonardoja zbulon se Hustino dhe Hozeja punonin për ...më shumë

Enrike e kërcënon me vdekje Leonardon nëse ai nuk largohet ...më shumë

Më në fund, Leonardo heq dorë nga klubi për të ...më shumë

Leonardo i thotë Karmenit se nuk mund t’i ndihmojë, pasi ...më shumë

Kur Valentina ndihet e zhgënjyer kur mëson se e bija ...më shumë

Enrike i kërkon Kandidos të mos e shqetësojë Valentinën sepse ...më shumë

Sara përpiqet ta ndalojë Patrision, i cili vendos të largohet ...më shumë

Leonardo i kërkon Teodoros t’i lërë takim me ish-gruan e ...më shumë

Migelina i ushtron presion Hoze Primitivos që t’i japë para, ...më shumë