Perfaqesues Shitjesh ne Tirane

TRING COMMUNICATIONS (ASC) SH.P.K, kerkon te punesoje perfaqesues shitjesh per dyqanet e saj ne Tirane.

Ju lutem gjeni me poshte Pershkrimin e punes per kete pozicion.

Emërtimi i pozicionit: Perfaqesues Shitjesh ne Tirane

Departmenti: Shitjeve
I raporton: Supervizorit te Dyqaneve

Sherben drejtperdrejt klientin per te gjitha kerkesat dhe informacionet qe i duhen. Prezanton ofertat dhe sherbimet e kompanise.

Detyrat dhe përgjegjesite:

 • Pritja e klienteve
 • Asistimi gjate testimit te produkteve dhe sherbimeve tona
 • Dhenia e informacionit mbi produktet
 • Drejtimi I klienteve drejt arkes per kryerjen e pagesave
 • Percjellja e klienteve

Kualifikim Profesional: Diplome Universitare perben avantazh

Ekperienca Profesionale: Eksperience 1- vjecare ne kete pozicion

Aftësi dhe Cilesi:

 • Aftësi shumë të mira organizuese, komunikuese dhe ndërpersonale;
 • I aftë të organizojë punën duke përmbushur afatet;
 • Te jete i shkathet
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
 • I gatshëm për të punuar në grup
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze

Te interesuarit te aplikojne duke derguar nje CV (me fotografi) ne adresen hr@corp.tring.al brenda dates 15.03.2018.