5 yjet - Celeste Cid

Celeste Cid është një aktore argjentinase e lindur në 19 janar 1984 në Buenos Aires, Argjentinë. Ajo është e njohur për rolet e saj në Chiquititas, Verano del ’98 dhe Resistiré. Ajo e nisi karrieren që në moshën 13 vjeçare. Në serialin “5 yjet” vjen në rolin e Virxhinas. Cid ka dy fëmijë, Andre dhe Anton.


Të gjithë personazhet e "5 yjet"

Justina Bustos ka lindur në 7 Mars 1989 dhe është ...më shumë

Violeta Urtizberea ka lindur në 19 shkurt në 1985 në ...më shumë

Natalie Pérez ka lindur në 4 nëntor 1986 në Argjentinë. ...më shumë

Marcela Kloosterboer është një aktore dhe këngëtare argjentinase. Aktualisht 34 ...më shumë

Celeste Cid është një aktore argjentinase e lindur në 19 ...më shumë