5 yjet - Marcela Kloosterboer

Marcela Kloosterboer është një aktore dhe këngëtare argjentinase. Aktualisht 34 vjeç, Marcela është gjithashtu një aktivite e njohur për mbrojtjen e kafshëve. Ajo u bë e famshme në seriale si Verano del ’98 ku fitoi çmimin “Aktorja më e mirë e re” apo Roma ku fitoi përsëri të njëjtin çmim dhënë nga Argetine Film Critics. Kloosterboer është gjithashtu e njohur për interpretimin në Chiquititas, Son Amores dhe Lalola. Në serialin “5 yjet” vjen në rolin e Luacia-s.


Të gjithë personazhet e "5 yjet"

Justina Bustos ka lindur në 7 Mars 1989 dhe është ...më shumë

Violeta Urtizberea ka lindur në 19 shkurt në 1985 në ...më shumë

Natalie Pérez ka lindur në 4 nëntor 1986 në Argjentinë. ...më shumë

Marcela Kloosterboer është një aktore dhe këngëtare argjentinase. Aktualisht 34 ...më shumë

Celeste Cid është një aktore argjentinase e lindur në 19 ...më shumë