A më mban mend? - Fatima Molina

Fatima Molina ka lindur në 6 mars 1986 në Baja California, Mexico. Ajo nuk është vetëm një aktore, por gjithashtu edhe një këngëtare. Ajo e nisi karrierën e saj duke ndjekur një shkollë për teater dhe Institutin Escena 3 ku më pas mori edhe rol në “Rent and Chicago”. Në emisionin “La Academia 6: Última generación of Televisión Azteca” në të cilin mori pjesë, karriera e saj pati një rritje të menjëhershme. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “Papás por encargo”, “A më mban mend?”, “Diablero” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “A më mban mend?” nga e hëna në të premte, ora 18:30 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "A më mban mend?"

Gabriel Soto është aktori 45-vjecar nga Mexico, i cili e ...më shumë

Fatima Molina ka lindur në 6 mars 1986 në Baja ...më shumë

Guillermo Garcia Cantu ka lindur në 23 prill 1960 në ...më shumë