A më mban mend? - Gabriel Soto

Gabriel Soto është aktori 45-vjecar nga Mexico, i cili e ka filluar karrierën si model në moshën 18-vjecare. Më pas ai mori pjesë në Mister World në vitin 1996 në Stamboll të Turqisë. Pas kësaj gjeti veten në fushën e aktrimit duke marrë pjesë me role dytësore në telenovela të ndryshme. Kështu filloi edhe suksesi i tij, pasi shumë shpejt arriti të fitonte role të njëpasnjëshme si protagonist në seriale si: Las vias del amor, Mujer de Madera, La Verdad Oculta, Querida Enemiga, Sortilegio, La Fuerza del Destino, Un Refugio para el Amor, Libre para amarte, Verë dhe Dashuri etj

Ju do ta ndiqni në serialin “A më mban mend?” nga e hëna në të premte, ora 18:30 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "A më mban mend?"

Gabriel Soto është aktori 45-vjecar nga Mexico, i cili e ...më shumë

Fatima Molina ka lindur në 6 mars 1986 në Baja ...më shumë

Guillermo Garcia Cantu ka lindur në 23 prill 1960 në ...më shumë