A vjen me pas dashuria? - Burcu Ozberk

Burcu Ozberk ka lindur më 12 Dhjetor 1989 në Eskisehir, Turqi. Ajo ka përfunduar studimet për teatër në Hacettepe University’s Ankara State Conservatory. Njihet për rolet e saj në seriale si: Direnis Karatay (2018), Günesin Kizlari (2015) dhe  Afili Ask (2019). Per debutimin e saj në serialin Direnis Karatay ajo është vlerësuar si aktorja më e mire e filmit duke fituar edhe çmimin “Golden Star” në vitin 2019.


Të gjithë personazhet e "A vjen me pas dashuria?"

Burcu Ozberk ka lindur më 12 Dhjetor 1989 në Eskisehir, ...më shumë

Çaglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir ...më shumë

Benian Dönmez ka lindur në Ankara të Turqisë në 3 ...më shumë

Serkan Tutuncu  ka lindur në Izmir në 7 shkurt 1991. Ai ...më shumë