A vjen me pas dashuria? - Çaglar Ertugrul

Çaglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir të Turqisë.Gjatë viteve kur ka qenë ende në bangat e shkollës, Çaglar ka qenë pjesë e një grupi teatror me të cilët ka perfomuar disa shfaqje si: “Romeo and Juliet”, “Yobaz” dhe “Kaos Teorileri”. Më pas ai vazhdoi studimet në akademinë e arteve për aktrim dhe ka luajtur një sërë rolesh në seriale si: “Benim Için Üzülme”, “Boynu Bükükler”, “Galip Dervis”, “Beyaz Karanfil” and “Medcezir”.


Të gjithë personazhet e "A vjen me pas dashuria?"

Burcu Ozberk ka lindur më 12 Dhjetor 1989 në Eskisehir, ...më shumë

Çaglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir ...më shumë

Benian Dönmez ka lindur në Ankara të Turqisë në 3 ...më shumë

Serkan Tutuncu  ka lindur në Izmir në 7 shkurt 1991. Ai ...më shumë