A vjen me pas dashuria? - Serkan Tutuncu

Serkan Tutuncu  ka lindur në Izmir në 7 shkurt 1991. Ai u diplomua në Universitetin Celal Bayar për Edukim Fizik. Për rreth 13 vjet ka ushtruar në mënyrë profesionale windsurf. Ai mori pjesë në konkursin Survivor në 2016. Ishte finalisti I këtij konkursi që zgjati 5 muaj dhe pas saj filloi të merrte trajnime speciale për aktrim.  Ai ka qenë i interesuar të aktrojë që në fëmijëri dhe projektin e tij të parë ka pasur “İnsanlık Suçu”.

Ai ka marrë pjesë në seriale si Afili Ask, Para Bende etj.


Të gjithë personazhet e "A vjen me pas dashuria?"

Burcu Ozberk ka lindur më 12 Dhjetor 1989 në Eskisehir, ...më shumë

Çaglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir ...më shumë

Benian Dönmez ka lindur në Ankara të Turqisë në 3 ...më shumë

Serkan Tutuncu  ka lindur në Izmir në 7 shkurt 1991. Ai ...më shumë