Asgjë personale - Juan Soler

Juan Soler ka lindur në 19 janar 1966 në Argjentinë. Karriera e tij nisi që në vitin 1994 dhe sot numëron dhjetra role në seriale si Amor mio, Mbretëresha e zemrave, Fjalë gruaje etj. Në “Asgjë personale”, ai vjen në rolin e Raul Rey.


Të gjithë personazhet e "Asgjë personale"

Juan Soler ka lindur në 19 janar 1966 në Argjentinë. ...më shumë

Matías Novoa ka lindur më 14 qershor 1980 në Kili. ...më shumë

Valentino Lanús ka lindur në 3 maj 1975 në Meksikë. ...më shumë

Margarita Muñoz është një aktore dhe modele e njohur kolumbiane. ...më shumë