Asgjë personale - Matías Novoa

Matías Novoa ka lindur më 14 qershor 1980 në Kili. Karriera e tij nisi në vitin 2008 në serialin “Secretos del alma”. Të tjerë seriale të tij përmendim: Bajo el alma, Dos Lagos, Enemigo intimo, si dhe Shumë dashuri të cilin e kemi ndjekur në Tring. Në “Asgjë personale” vjen në rolin e Santiago Leal.


Të gjithë personazhet e "Asgjë personale"

Juan Soler ka lindur në 19 janar 1966 në Argjentinë. ...më shumë

Matías Novoa ka lindur më 14 qershor 1980 në Kili. ...më shumë

Valentino Lanús ka lindur në 3 maj 1975 në Meksikë. ...më shumë

Margarita Muñoz është një aktore dhe modele e njohur kolumbiane. ...më shumë