Asgjë personale - Valentino Lanús

Valentino Lanús ka lindur në 3 maj 1975 në Meksikë. Karriera e tij nisi si model, por në vitin 1997 ju ofrua jë rol në serialin Maria Isabel, i cili u bë shkak që Valentino të niste karrierën si aktor. Ai ka luajtuar një sërë serialesh por disa që edhe publiku shqiptar i kujton janë “Mendjelehtat nuk shkojnë në parajsë” apo “E shëmtuara Beti”. Në serialin “”Asgjë personale””, Valentino vjen si Alejandro Castillo.


Të gjithë personazhet e "Asgjë personale"

Juan Soler ka lindur në 19 janar 1966 në Argjentinë. ...më shumë

Matías Novoa ka lindur më 14 qershor 1980 në Kili. ...më shumë

Valentino Lanús ka lindur në 3 maj 1975 në Meksikë. ...më shumë

Margarita Muñoz është një aktore dhe modele e njohur kolumbiane. ...më shumë