Gustavo Angarita ka lindur në Bogotá në vitin 1942, është ...më shumë

Pedro Cernadas, i njohur ndryshe si Segundo Cernadas, ka lindur ...më shumë

Aktorja e talentuar Katie Barberi ka lindur më 22 janar  ...më shumë

Aktorja e bukur dhe e talentuar ndërkombëtare Danna Garsia ka ...më shumë