Dashuri bardhezi - Muhammet Uzuner

Muhammet Uzuner ka lindur më 30 qershor 1965. Ai është shumë I njohur për angazhimin e madh në teatër. Uzuner ka themeluar “Studion Teatrore Komunale” të Antalias më 1992, një vit pasi u diplomua. Ai punoi atje si aktor, regjisor dhe trajner deri në vitin 2004. Gjithashtu, Muhammet mori pjesë në shfaqje të ndryshme teatrale. Më vonë ai transferohet në Stamboll, i cili ka punuar në Teatrin Pera të Stambollit që nga viti 2006. Muhammet Uzuner njihet më së shumti për performancën e tij si Doktor Cemal në filmin “Njëherë e një kohë në Anadoll”, me të cilin ka fituar çmimin si aktori më i mirë. 

Do ta ndiqni në serialin “Dashuri Bardhezi” nga e hëna në të premte, ora 16:10 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Dashuri bardhezi"

I lindur më 14 shkurt 1982, İbrahim Çelikkol është një ...më shumë

E lindur më 19 qershor 1984 në Stamboll, Brice filloi ...më shumë

Muhammet Uzuner ka lindur më 30 qershor 1965. Ai është ...më shumë