Dashuri dhe gënjeshtra - Koray Erkök

Koray Erkök ka lindur në 4 janar 1986 në Stamboll, Turqi. Ai është një aktor shumë i njohur i cili ka marrë pjesë në shumë seriale dhe filma ndër të cilat përmendim “The Element of Crime” në 2019, “Deniz yildizi” në 2009 dhe “Dashuri dhe genjeshtra”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Dashuri dhe gënjeshtra” nga e hëna në të premte ora 19:30 në Kanal D!


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Kerem Cem Dürük I njohur profesonalisht si Keremcem ka lindur ...më shumë

Yagmur ka lindur me datë 24 gusht 1990 në Mersin ...më shumë

Koray Erkök ka lindur në 4 janar 1986 në Stamboll, ...më shumë