Dashuri dhe mëkat - Seren Deniz Yalçın

Është aktorja turke e lindur në Stamboll në vitin 1993. Ka përfunduar studimet në Hacettepe University për gjuhën gjermane. Pavarësisht studimeve duket se Seren e gjeti veten në fushn e aktrimit duke luajtur në disa seriale si: “Soygun Oyunu”, “Büyük Vurgun”, “Bir Deli Sevda
Ju do t’a  ndiqni nga e hëna në të premte në serialin “Dashuri dhe mëkate” ora 16:00 në D-Drama!


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe mëkat"

Është aktorja turke e lindur në Stamboll në vitin 1993. ...më shumë

Tekin Temel ka lindur në 24 Qershor 1968 në Manisa. ...më shumë

Aktorja turke ka lindur në Eskişehir në 9 Gusht të ...më shumë