Dashuri dhe mëkat - Tekin Temel

Tekin Temel ka lindur në 24 Qershor 1968 në Manisa. Ai vazhdoi studimet për teatër në Universitetin e Ege. Aktori përvëc roleve në seriale dhe filma, është i njohur dhe për reklamat e tij televizive. Në vitin 2015 aktori luajti në rolin e protagonistit kryesor në serialin “Dashuri dhe mëkate”. Ndër serialet dhe filmat ku ai ka interpretuar mund të përmendim: Aşk Ve Günah, Tatlı Kaçıklar,  Çiçek Taksi, Güneşi Beklerken e shumë të tjerë.


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe mëkat"

Është aktorja turke e lindur në Stamboll në vitin 1993. ...më shumë

Tekin Temel ka lindur në 24 Qershor 1968 në Manisa. ...më shumë

Aktorja turke ka lindur në Eskişehir në 9 Gusht të ...më shumë