Dashuri dhe mëkat - Türkan Kılıç

Aktorja turke ka lindur në Eskişehir në 9 Gusht të vitit 1968. Türkan Kılıç vazhdoi studimet në Universitetin shtetëror të Anadolu ku u diplomua për teatër. Menjëherë sapo mbaroi studimet ajo është përfshirë në shumë projekte. Karriera e saj në ngjitje arriti akoma më shumë kulmin në serialin “Dashuri dhe mëkate” ku Türkan luajti rolin e protagonists kryesore me emrin Selda.


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe mëkat"

Është aktorja turke e lindur në Stamboll në vitin 1993. ...më shumë

Tekin Temel ka lindur në 24 Qershor 1968 në Manisa. ...më shumë

Aktorja turke ka lindur në Eskişehir në 9 Gusht të ...më shumë