Dashuri dhe prapësi - Emir Berke Zincidi

Emir Berke Zincidi ka lindur në 4 tetor 2005 në Ankara të Turqisë. Ai e ka nisur karrierën e tij si aktor që kur ishte 2 vjec, duke marrë pjesë në reklama të ndryshme. Në 2013 ai mori pjesë në filmin “Hititya: Madalyonun Sirri” dhe në seriale të ndryshme në të cilat përmendim: “Time Goes By”, “Dashuri dhe prapësi” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Dashuri dhe prapësi” nga e hëna në të premte, ora 17:00 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe prapësi"

Birce Akalay është një aktore e mirënjohur turke e cila ...më shumë

Sarp Levendoglu ka lindur në 25 dhjetor 1981 në Ankara ...më shumë

Emir Berke Zincidi ka lindur në 4 tetor 2005 në ...më shumë