Dashuri dhe prapësi - Sarp Levendoglu

Sarp Levendoglu ka lindur në 25 dhjetor 1981 në Ankara të Turqisë. Karriera e tij si aktor nisi që në moshën 6 vjecare. Pasi studioi në Universitetin Bilgi, ai mori edhe një diplomë për aktrim në Universitetin Kultur në Stamboll. Duke qenë nipi i regjizorit Mustafa Altioklar, ai e nisi aktrimin duke marrë pjesë në një prej filmave të tij. Ai gjithashtu ka marrë pjesë edhe si regjizor në serialet Emret Komutanım and Gece Gündüz.  Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “Savaşçı”, “Ölene Kadar”, “Ne Münasebet”, “Dashuri dhe prapësi” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Dashuri dhe prapësi” nga e hëna në të premte, ora 17:00 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe prapësi"

Birce Akalay është një aktore e mirënjohur turke e cila ...më shumë

Sarp Levendoglu ka lindur në 25 dhjetor 1981 në Ankara ...më shumë

Emir Berke Zincidi ka lindur në 4 tetor 2005 në ...më shumë