Dashuri dhe Sekrete - Engin Hepileri

Engin Hepileri ka lindur më 3 mars 1978 në Stamboll, Turqi. Ai u diplomua si aktor teatri dhe në vitin 2005, u bë pedagog në universitetin ku studoi. Në vitin 2008, u emërua drejtor teatri dhe gjatë viteve 2011-2012, ishte prezantues i një programi mbi artin dhe kulturën. Ndër serialet ku Engin ka interpretuar përmendim “Yaprak Dökümü”, “Küstüm Çiçeği”, “Koyu Kırmızı”, etj. Në serialin “Dashuri dhe sekrete”, Engin interpreton si Uygar Sarıkaya.


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe Sekrete"

Kerem Cem Dürük i njohur me emrin e artit si ...më shumë

Özgü Kaya ka lindur më 17 qershor 1996 në Stamboll. ...më shumë

Engin Hepileri ka lindur më 3 mars 1978 në Stamboll, ...më shumë