Dashuri dhe Sekrete - Keremcem

Kerem Cem Dürük i njohur me emrin e artit si Keremcem, ka lindur më 28 Dhjetor 1977 në Magla, Turqi. Ai është këngëtar dhe aktor i njohur. Numëron rreth 130 koncerte të mbajtura në Turqi, Qipro dhe Gjermani. Në vitin 2004, interpretoi për herë të parë si aktor në “Kerem Ile Asli”. Më pas, u bë pjesë e disa projekteve kinematografike si “Ask Oyunu”, “Elif”, “O Hayat Benim”, “Aşk ve Mavi” etj. Në serialin “Dashuri dhe sekrete”, Keremcem interpreton si Ali Huroglu.


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe Sekrete"

Kerem Cem Dürük i njohur me emrin e artit si ...më shumë

Özgü Kaya ka lindur më 17 qershor 1996 në Stamboll. ...më shumë

Engin Hepileri ka lindur më 3 mars 1978 në Stamboll, ...më shumë