Dashuri dhe Sekrete - Özgü Kaya

Özgü Kaya ka lindur më 17 qershor 1996 në Stamboll. Ajo u diplomua në Universitetin e Stambollit. Rolin e parë si aktore e fitoi në vitin 2017 në serialin “Adı Efsane”. Më pas, ajo u bë pjesë e projektit “Mehmetçik Kut’ül Emare” ku interpretoi si Zejnep. Në serialin “Dashuri dhe sekrete”, Ozgy interpreton si Sevda Egilmez.


Të gjithë personazhet e "Dashuri dhe Sekrete"

Kerem Cem Dürük i njohur me emrin e artit si ...më shumë

Özgü Kaya ka lindur më 17 qershor 1996 në Stamboll. ...më shumë

Engin Hepileri ka lindur më 3 mars 1978 në Stamboll, ...më shumë