Dashuri e pafund - Kaan Urgancioglu

Kaan Urganxhiollu (lindur më 8 maj 1981, Izmir), është aktor i kinemasë dhe i telenovelave. Urganxhiollu ka kryer shkollën 9-vjecare në Kolegjin privat turk, kurse gjimnazin në Kolegjin amerikan. Ai ka luajtur rolin kryesor në telenovelat Karaoğlan dhe Kampüsistan. Tani luan bashkë me Burak Ozçivit në telenovelën Kara Sevda.


Të gjithë personazhet e "Dashuri e pafund"

Burak Ozçivit (lindur më 24 dhjetor 1984 në Stamboll) është ...më shumë

Neslihan Atagyl Neslihan Atagyl (lindur më 20 gusht 1992 në ...më shumë

Kaan Urganxhiollu (lindur më 8 maj 1981, Izmir), është aktor ...më shumë

Kyrshat Allniaçik (lindur më 1 tetor 1962, Ankara) është aktor ...më shumë

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë ...më shumë

Ka lindur më 5 gusht të vitit 1964. Ajo është ...më shumë