Dashuri e pafund - Melisa Aslı Pamuk

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë konkurse bukurie dhe ka fituar titullin e Ms Turqisë në vitin 2011. Ka studiuar fillimisht për psikologji në Universitetin e Amsterdamit, por më vonë e la shkollën duke u përqendruar më së shumti në karrierën e saj si modele. Ka fituar gjithashtu titullin si Modelja më Premtuese në vitin 2009. Flet rrjedhshëm turqisht, holandisht, gjermanisht dhe pak frëngjisht.

Karrierën e saj si modele e ka filluar në moshën 14-vjeçare.


Të gjithë personazhet e "Dashuri e pafund"

Burak Ozçivit (lindur më 24 dhjetor 1984 në Stamboll) është ...më shumë

Neslihan Atagyl Neslihan Atagyl (lindur më 20 gusht 1992 në ...më shumë

Kaan Urganxhiollu (lindur më 8 maj 1981, Izmir), është aktor ...më shumë

Kyrshat Allniaçik (lindur më 1 tetor 1962, Ankara) është aktor ...më shumë

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë ...më shumë

Ka lindur më 5 gusht të vitit 1964. Ajo është ...më shumë