Dashuri e pafund - Zerrin Tekindor

Ka lindur më 5 gusht të vitit 1964. Ajo është një aktore dhe piktore turke. Në vitin 1985 është diplomuar në Konservatorin e Arteve të Bukura, ku ka studiuar për teatër. Në po të njëjtin vit filloi punë si aktore në Teatrin Shtetëror të Adanës. Pas dy vjetësh, u shpërngul në teatrin e Ankarasë ku ka interpretuar një sere rolesh. Në vitin 2004 u shpërngul në përfundimisht në Stamboll ku punon edhe sot e kësaj dite. Përveçse një aktore në teatër, Zerrin Tekindor është e famshme edhe si piktore. Heronjtë e shumë veprave që ajo interpreton apo lexon pasqyrohen gjithashtu edhe në kanavacë. Zerrin Tekindor është e martuar me Çetin Tekindo dhe kanë një dajalë. Për momentin, ajo vazhdon karrierën e saj si aktore dhe piktore në Stamboll. Ajo ka hapur nëntë ekspozita me emrin e saj.


Të gjithë personazhet e "Dashuri e pafund"

Burak Ozçivit (lindur më 24 dhjetor 1984 në Stamboll) është ...më shumë

Neslihan Atagyl Neslihan Atagyl (lindur më 20 gusht 1992 në ...më shumë

Kaan Urganxhiollu (lindur më 8 maj 1981, Izmir), është aktor ...më shumë

Kyrshat Allniaçik (lindur më 1 tetor 1962, Ankara) është aktor ...më shumë

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë ...më shumë

Ka lindur më 5 gusht të vitit 1964. Ajo është ...më shumë