Halit Ergenç është aktori i mirënjohur turk I cili ka ...më shumë

Bergüzar Korel është  bashkëshortja e Halit Ergenc me të cilin ...më shumë

Onur Saylak  është një actor dhe regjizor shumë I famshëm ...më shumë