Dashuri e plagosur - Bergüzar Korel

Bergüzar Korel është  bashkëshortja e Halit Ergenc me të cilin do të luaj edhe në serialin “Dashuri e plagosur”. Ka lindur më 27 Gusht të vitit 1982 në Stamboll të Turqisë. Ka mbaruar studimet për aktrim dhe duket se ka zgjedhur profesionin  e duhur pasi ka fituar dy herë cmimin “Golden Butterfly” si aktorja më e mirë. Ka luajtur në disa seriale, ku mund të përmendim ato si protagonist në: “Binbir Gece”, “Bitmeyen Sarki”, “Karadayi”, “Vatnaim Sensin”.


Të gjithë personazhet e "Dashuri e plagosur"

Halit Ergenç është aktori i mirënjohur turk I cili ka ...më shumë

Bergüzar Korel është  bashkëshortja e Halit Ergenc me të cilin ...më shumë

Onur Saylak  është një actor dhe regjizor shumë I famshëm ...më shumë