Dashuri - Hazal Kaya

Hazal Kaya ka lindur në 1 Tetor 1990 në Stamboll, Turqi. Ajo e nisi karrierën e saj në 2006 në serialin Genco. Ajo ka marrë pjesë edhe në filmin Çalgı Çengi në vitin 2011 dhe në një workshop “Ümit Çırak Modern Acting Techniques”, nga ku mori leksione nga vetë Ümit Çırak. Hazal është ndër aktoret femra më të paguara dhe gjithashtu e renditur ndër emrat më me shumë influencë në botë. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “Genco”, “Son Yaz-Balkanlar 1912”, “Bizim Hikaye”, “Dashuri” etj.


Të gjithë personazhet e "Dashuri"

Hazal Kaya ka lindur në 1 Tetor 1990 në Stamboll, ...më shumë

Hakan Kurtas ka lindur në 7 Shtator 1988 në Izmir, ...më shumë

Nebahat Çehre ka lindur në 15 Mars 1944 në Samsun, ...më shumë

Asli Tandogan ka lindur në 2 Prill 1979 në Ankara, ...më shumë