Dashuria e jetës sime - Berk Hakman

Berk Hakman ka lindur më 14 gusht 1981 në Ankara, Turqi. Që në moshën 11 vjeçare, Berk nisi të merrej me muzikë ku luante në kitarë. Në vitin 1999, nisi studimet e larta për Menaxhim Turizmi por pasioni i tij ishte kinematografia. Karrierën si aktor e nisi në filmin “Okul” në vitin 2003 me rolin e Ersin. Në 2006, mori pjesë në “Janjan” dhe “Sakli Yuzler”. Berk ka luajtur gjithashtu në shumë seriale si “Suskunlar”, “Kacak”, “Hayatimin Aski” etj. Në vitin 2017, u bë pjesë e kastit të “Perla e zezë” ku interpretoi si Vural.


Të gjithë personazhet e "Dashuria e jetës sime"

Serkan Çayoğlu u lind më 31 maj 1987 në Gjermani ...më shumë

Hande Doğandemir ka lindur më 22 Nëntor të vitit 1985 ...më shumë

Berk Hakman ka lindur më 14 gusht 1981 në Ankara, ...më shumë