Dhoma 309 - Sevinc Erbulak

Është vajza e një aktoreje teatri (Fusun Erbulak) dhe aktori teatri (Altan Erbulak).

Është aktore e teatrit të Stambollit. Ka luajtur gjithashtu edhe në telenovela televizive dhe filma kinemaje. Në vitin 2002, botoi librin me titull “Gozunu kirpma duserim”, botuar nga shtëpia botuese Epsilon Yayinlari.

U martua me një avokat, Dalin Midyat, dhe në vitin 2006 erdhi në jetë vajza e saj të cilës ia vuri emrin Zeynep Kavin.
Në festivalin e 17 të Afife Tiyatro Odulleri ishte antare e juries.

Në vitin 2013, aktroi përkrah Yigit Sertdemir , Ozen Yula, Cem Uslu dhe Mirza Metin në teatrin “Gezerken” përkrah, pas protestatve të Gezi Park.

Në korrik të vitit 2014, së bashku me motrën e saj, Ayse Erbulak, dhe Daghan Kulegec dhe Ozden Ozgurdal, themeloi shtëpinë “Erbulak”. Nga tetori I vitit 2014, shtëpia “Erbulak” funksionon si një shkollë ku jepen mësime aktrimi, shkrimi, vizatimi…..


Të gjithë personazhet e "Dhoma 309"

Skenarist turk, pjesëmarrës në dublime filmash, sportist dhe aktor. Aktori ...më shumë

Është vajza e një aktoreje teatri (Fusun Erbulak) dhe aktori ...më shumë

Ka studiuar në Konservatorin të Bashkisë së Stambollit, dega shfaqje ...më shumë

Në vitin 2011 u shpall Best Model of Turkey dhe ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë