Dhoma 309 - Sumru Yavrucuk

Ka studiuar në Konservatorin të Bashkisë së Stambollit, dega shfaqje dhe teatër. Më pas u bë studente me status të vecantë në Konervatorin Shtetëror të Ankarasë.


Të gjithë personazhet e "Dhoma 309"

Skenarist turk, pjesëmarrës në dublime filmash, sportist dhe aktor. Aktori ...më shumë

Është vajza e një aktoreje teatri (Fusun Erbulak) dhe aktori ...më shumë

Ka studiuar në Konservatorin të Bashkisë së Stambollit, dega shfaqje ...më shumë

Në vitin 2011 u shpall Best Model of Turkey dhe ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë