Gabriela Spanic ka lindur në 10 dhjetor të vitit 1973 ...më shumë

Eduardo Capetillo është një aktor dhe këngëtar meksikan I lindur ...më shumë

Michelle Vieth është një aktore dhe modele amerikane e lindur ...më shumë