Ka lindur më 2 Dhjetor 1990 në Holandë. Eshtë model ...më shumë

Është këngëtar i muzikës pop, aktor dhe model. Në 2011 ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë