Ëndërr luleshtrydhesh - Demet Ozdemir

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte fëmija i tretë i familjes së saj. Pas divorcit të prindërve, ajo u trasferua në Stamboll me nënën dhe të motrën. Pasi mori pjesë në grupin e kërcimit të këngëtares Begyn, ajo filloi të kërcente si nxitëse tifozësh. Më pas mori pjesë në klipin e Mustafa Sandal. Në 2013 pati eksperiencën e parë në Fox TV, duke punuar me Esra Ronabar, Murat Han dhe Ekin Koç. Më pas fitoi rolin e ” Ajlin” në telenovelën “Do të jap një sekret” dhe rolin e Ajlës në filmin “Kurti dhe Shura”. Gjithashtu është shfaqur në filmin “Mbaje fjalën” me rolin e “Demet”.

Në telenovelën “Endërr Luleshtrydhesh” ka bashkëpunuar me aktorin kryesorë Jusuf Cim, në rolin e Asllësë. Ka marrë pjesë në klipin e këngëtares Begyn në këngën “Hodri Mejdan” . Në Qershor të 2016 ka lidhur një kontratë me Fox Tv për  filmin me titull “Nr. 309” në rolin e “Lale”.


Të gjithë personazhet e "Ëndërr luleshtrydhesh"

Ka lindur më 2 Dhjetor 1990 në Holandë. Eshtë model ...më shumë

Është këngëtar i muzikës pop, aktor dhe model. Në 2011 ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë