- Ekin Mert Dajmaz

Ka lindur më 2 Dhjetor 1990 në Holandë. Eshtë model dhe aktor Turk. Ka fituar vendin e tretë në konkursin “Best Model of the World”. Pasi fitoi këtë titull filloi të aktorjë në filmin, “Not Defteri”. Gjithashtu fitoi dhe në filmin “Ëndërr luleshtrydhesh”.

Eshtë një nga aktorët e kastit të filmit “Jeta është e bukur” dhe ndërkohë vazhdon studimet në Universitetin Haliç për fiskulturë.


Të gjithë personazhet e ""

Ka lindur më 2 Dhjetor 1990 në Holandë. Eshtë model ...më shumë

Është këngëtar i muzikës pop, aktor dhe model. Në 2011 ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë