- Jusuf Cim

Është këngëtar i muzikës pop, aktor dhe model. Në 2011 fitoi vendin e dytë si modeli më i mirë në Turqi.
Ka lindur më 26 Shtator 1991 në Stamboll dhe është fëmija i tretë i familjes. Ka studiuar në gjimnazin teknik dhe të industrisë në Beyoglu në Anadol, për Shkenca Kompjuterike. Vazhdoi studimet në Stamboll për Radio dhe Televizion. Në 2009 ai ishte pjesë e katalogut të markave të ndryshme si “Media Merkt” , “Eti”, “Avea”, “Blast”, Ipragaz”, “Castrol”, etj. Në 2011 ishte i dyti model i turqisë dhe mori pjesë në shumë sfilata. Gjatë Javës së Modës sfiloi për markat si: Gunsel Ulku”, Forever Young” , Ralph Lauren, “Hatemoglu”, “Polo”, Mango”, “Marks&Spencer”.

Në Gusht të 2013 nxori albumin “Olsum bir kere” .  Albumi u publikua në 4 versione.
Kontrata e parë si aktor ishte me firmën “Leo Medja Yapëm”. Në dhjetor të 2014 luajti në filmin “Kryekomisari me një pistoletë”  në rolin e Ezra i cili u shfaq në Show TV. Ka luajtur në rolin e Burak Mazharlogu në krah të Demet Ozdemirit në filmin “Ëndërr luleshtrydhesh” në  qershor të vitit 2015. Në Prill të 2016 luan në filmin “Znj. Fshatare” bashkë me aktorin Gulsim Ilhan Ali.


Të gjithë personazhet e ""

Ka lindur më 2 Dhjetor 1990 në Holandë. Eshtë model ...më shumë

Është këngëtar i muzikës pop, aktor dhe model. Në 2011 ...më shumë

Ka lindur më 26 Shkurt 1992 në Kocaeli. Ajo ishte ...më shumë