Fi - Mehmet Gunsur

Mehmet Gunsur ka lindur më 8 maj 1975 në Stamboll, Turqi. Ai njihet si model, aktor dhe producent. Ka interpretuar në disa seriale si “Sulejmani i madhërishëm”, “Beyaz Gelincik”, “Bicak Sirti” etj. Është fitues i shumë çmimeve. Në vitin 2006, ai u martua me Caterina Mongio me të cilën ka 3 fëmijë.


Të gjithë personazhet e "Fi"

Berrak Tüzünataç ka lindur më 2 nëntor 1984 në Yalova, ...më shumë

Mehmet Gunsur ka lindur më 8 maj 1975 në Stamboll, ...më shumë

Serenay Sarikaya ka lindur më 1 korrik 1991 në Ankara ...më shumë

Ozan Guven ka lindur më 19 maj 1975 në Nuremberg, ...më shumë